1 min læsningHighlights: FCK og Sevilla delte rovet i Parken

F.C. København har besøg af spanske Sevilla med Thomas Delaney i startopstillingen. Begge hold jagter deres første point.

1 min læsning
FC Copenhagens Denis Vavro, right, and Sevilla FCs Kasper Dolberg, left, during the Champions League group G soccer match between FC Copenhagen and Sevilla FC in Copenhagen, Denmark, Wednesday Sept. 14, 2022. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

FCK skulle hjemme i Parken forsøge at få deres første point i dette års Champions League efter nederlaget mod Dortmund i første spillerunde, da Sevilla kom på besøg. De jagtede ligeledes første point, da de tabte til Manchester City for otte dage siden.

Sevilla startede første halvleg bedst, men københavnerne fik kæmpet dem tilbage og havde også en god chance ved Victor Kristiansen, der dog sparkede over mål. Efterfølgende skete der ikke meget mere i første halvleg og derved gik holdene til pause uden mål.

I anden halvleg kom FCK generelt bedre med, men stadig uden at det blev til de store chancer. Da Sevilla ligeledes ikke kom til alverden og heller ikke fik nettet til at blafre endte kampen som den startede – nemlig 0-0.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer