2 min læsningFortrøstningsfuld Kent Nielsen efter hæderlig præstation: Vi har sendt et signal

Silkeborg leverede en hæderlig præstation mod West Ham torsdag aften i 2-3 nederlaget, der ifølge cheftræneren Kent Nielsen viste, at de godt kan spille med i europæisk fodbold.

2 min læsning
Silkerborg West Ham 2-3 Kent Nielsen

Med Kent Nielsen i spidsen leverede Silkeborg IF en fornem præstation i Conference League med et 2-3 nederlag hjemme imod engelske West Ham.

Efter de første to kampe i gruppespillet ligger Silkeborg nu i bunden af gruppe af gruppe B med nul point. Pointtavlen skal dog ikke tage noget fra Kent Nielsen og truppens muligheder for avancement.

To Silkeborg-mål var ikke nok til point mod kyniske West Ham

– Det ville være mere overraskende, hvis det havde været omvendt lige nu. Vi har fået sendt et signal om, at vi godt kan være med. Det kan godt være, vi lige mangler nogle gram, men vi kan godt drille de andre, hvis de ikke passer på, fortæller Kent Nielsen til TV2 Sport X.

Silkeborg reducerede til 2-3 med et kvarter tilbage og herefter fulgte en tydelig jagt på udligningen som udeblev.

– Chancen dukkede op i dag, og jeg synes vi spillede godt. Holdet er i orden, og så langt er vi heller ikke fra at få point i dag. Det er selvfølgelig en stakkels trøst, fordi det er pointe som man først og fremmest lever af, siger Kent Nielsen til TV2 Sport X og følger op med stolthed i stemmen.

– Men altså… Jeg kan ikke forlange mere af den trup, vi har. Silkeborgs samlede budget er på 50 millioner kroner, og deres er på 1,6 milliarder. Ofte hjælper det, at man har de bedste spillere, og det har de. Derfor synes vi alligevel, at vi skulle klare os på det kollektive, og det levere vi optimalt. Det vi mangler er kvalitet i de afgørende situationer.

Silkeborg vender søndag tilbage til Superligaen, hvor de har sprudlet sæsonen igennem. Her tørner de sammen med Randers i et vigtigt opgør om placeringer i toppen af tabellen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer