2 min læsningAC forklarer: Derfor blev jeg skiftet ud

Andreas Christensen lod sig udskifte efter 70 minutter i tirsdagens nederlag til Bayern München. Her giver danskeren forklaringen for udskiftningen.

2 min læsning
Foto: Josep Lago/AFP/Ritzau Scanpix

Det blev til 70 minutters spilletid for Andreas Christensen.

Herefter lod danskeren sig udskifte i Barcelonas opgør mod Bayern München, som catalonierne tabte 2-0.

AC lod sig erstatte af hans forsvarskollega Erik Garcia på et tidspunkt af kampen, hvor Barcelona ellers jagtede et comeback, og nærmere havde brug for friske offensive kræfter på banen. Men ifølge danskeren var der en logisk forklaring på hans udskiftning.

– Jeg har været lidt syg, så jeg skal stadig lige finde formen igen, og jeg tror, de kunne se på mig, jeg så lidt træt ud. Der var ikke andet i det, fortæller den danske landsholdsstopper til Viaplay.

Opgøret mellem Bayern München og Barcelona har haft en speciel historie i nyere tid, hvor flere kampe er endt i en lussing til den spanske gigant. Men i dele af tirsdagens kamp, synes Christensen alligevel, at han og hans holdkammerater viste, at de kunne spille op med de tyske mestre.

– Man står stadig med en ærgerlig fornemmelse. Specielt på grund af, vi godt kunne have scoret et par stykker i første halvleg, men det kom ikke i dag. Men jo, vi er egentlig til tider tilfreds med præstationen, fortæller AC i interviewet, som du kan se i dets fulde længde ovenfor.

Highlights: Bayern ødelagde et glædens gensyn for Lewandowski

Nederlaget betyder, at Barcelona nu må nøjes med gruppe C’s andenplads, mens de tyske mestre fra Bayern sætter sig i gruppens førersæde med maksimum point efter to spillerunder.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer