Champions League

Highlights: Bayern ødelagde et glædens gensyn for Lewandowski

Robert Lewandowski fik næppe det ønskede comeback til Allianz Arena, hvor hans tidligere holdkammerater i Bayern München demonstrerede tysk effektivitet og tog sejren.

Det er mindre end to måneder siden, at Robert Lewandowski skiftede en tilværelse i det sydtyske ud med FC Barcelona, men tirsdag var han tilbage igen.

Her ventede den polske målmaskines forhenværende arbejdsgiver og tidligere holdkammerater i form af Bayern München – det blev dog næppe det glædens gensyn, som Lewandowski havde håbet på.

FC Barcelona sad ellers tungt på kampen, og Robert Lewandowski havde flere chancer for at gøre det onde ved sin tidligere klub. Efter 50 minutters spil var det dog hjemmeholdet, der bragte sig i front, inden de gjorde det til 2-0 fire minutter senere, hvilket også blev kampens resultat.

Bayern München 1-0 FC Barcelona (Lucas Hernandez, 50′)

Bayern München 2-0 FC Barcelona (Leroy Sané, 54′)