Stor Tottenham-nedtur: To sene mål afgjorde “verdens største 0-0-kamp”

Efter at have spillet 90 minutter uden mål, viste Sporting C.P. kynismen i dommerens tillægstid.

Sporting C.P. tog tirsdag imod Tottenham på det ikoniske José Alvalade Stadion i anden runde af Champions League-gruppespillet.

Bedst som kampen var ved at blive udråbt til “verdens største 0-0-kamp” fra kommentatorboksen, gjorde hjemmeholdet kort proces og bankede to mål ind i dommerens tillægstid til resultatet 2-0.

De fleste havde nok udråbt Tottenham til forhåndsfavoritter, men det afspejlede sig ikke i kampen.

Sporting var tæt på at bringe sig i front ad flere omgange i første halvleg, mens Tottenhams Richarlison fik et mål underkendt for offside.

Anden halvleg bar fortsat præg af at være en jævnbyrdig affære, og det virkede som om, at begge mandskaber var fint tilfredse med 0-0 og et enkelt point hver.

Sporting ville det dog anderledes.

Nærmest i samme sekund som kampen gik ind i dommerens tillægstid, gjorde Sportings Paulinho det til 1-0 efter et hjørnespark – og så fik hjemmeholdets fans ellers noget at juble over.

Efter misset kamp mod OB: Jess Thorup giver status på Cornelius

Tre minutter senere gjorde Arthur Gomes ondt værre for de engelske gæster, da han med en flot solotur lavede en tunnel på Tottenhams Emerson Royal, inden han sluttede af med også at sparke bolden mellem benene på Hugo Lloris i Tottenham-målet.

Kort tid efter blev kampen fløjtet af med resultatet 2-0, og Sporting indtager nu førstepladsen i Champions Leagues gruppe D.

I tirsdagens anden tidlige Champions League-kamp tog Inter en pligtsejr ude mod tjekkiske Viktoria Plzen.