1 min læsningHorsens-træner om hjemvendt Makienok: En gammel sportsvogn der har stået i garagen i ti år

Cheftræner Jens Berthel Askou ser Simon Makienok lidt som en gammel sportsvogn, men Jesper Thygesen er uenig.

1 min læsning
Simon Makienok (Horsens 13) under superligakampen mellem AC Horsens og Brøndby IF i Horsens søndag den 4. september 2022.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

AC Horsens spiller mandag aften på Energi Viborg Arena.

I første halvleg har Simon Makienok kunnet se til fra bænken, mens hans holdkammerater har indkasseret mål til 1-0 og 2-0.

Horsens-træner Jens Berthel Askou forklarer, hvorfor den tidligere superligaprofil ikke har set banen så meget, siden han på transfervinduets sidste dag skiftede til AC Horsens.

– Nu har Simon ikke nået at vise sig så meget frem endnu. Det er lidt ligesom en gammel sportsvogn, der har stået i garagen i ti år, siger Horsens-træneren og forklarer sammenligningen.

– Det kan godt være, du tænder for motoren og hører, om den brummer rigtigt. Men du går ikke lige ud og kører 300 kilometer for fuld drøn i den den første dag. Så han skal lige have lidt tid til at blive varm, siger Jens Berthel Askou til TV3 SPORT.

Highlights LIVE: Fysisk magtdemonstration skaber tidlig Viborg-føring mod AC Horsens

Den sammenligning er TV3 SPORT-ekspert Jesper Thygesen dog ikke helt enig i.

– Nu har jeg aldrig set ham som en lille fræk sportsvogn. Jeg har set ham som en stor flot Mercedes, når han har været bedst. Han er et stort skur, og de mangler mål, så det er fedt, at man kan investere ind i ham, siger Jesper Thygesen.

Anden halvleg af kampen mellem Viborg og Horsens er i skrivende stund netop fløjtet i gang. Den kan følges på TV3 SPORT eller Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer