Highlights: Grotesk fysik skaffede Viborg en sejr mod Horsens

Viborg fik med hollandsk stålfysik generobret tredjepladsen i Superligaen, da Horsens blev sendt hjem med et nederlag i mandagens kamp.

Superligakampen mellem Viborg FF og AC Horsens i Viborg mandag den 12. september 2022.

Niende runde i Superligaen blev lukket mandag aften på Energi Viborg Arena. Her havde AC Horsens muligheden for at spille sig ind i top seks, mens de grønblusede værter kunne generobre tredjepladsen fra Silkeborg.

Det grønblusede hjemmehold fik hurtigt etableret sig som kampens førerhold, da Jay-Roy Grot med sin imponerende fysik lagde op til to mål i kampens første tyve minutter.

Knap ti minutter inde i kampen løb den store hollænder over Malte Kiilerich og serverede bolden til Justin Lonwijk, der blot skulle sætte indersiden på. Ti minutter senere lagde Grot også op, da Ibrahim Said gjorde det til 2-0. At Magnus Jensen så pyntede til 2-1 kort før tid ændrer ikke på, at Viborg tager alle tre point og generobrer tredjepladsen fra Silkeborg

Viborg 1-0 AC Horsens (Justin Lonwijk, 9′)

Viborg 2-0 AC Horsens (Ibrahim Said, 20′)

Viborg 2-1 AC Horsens (Magnus Jensen, 93′)
(Highlight kan ses i toppen af artiklen)