2 min læsningHighlights: Vallys-scoring og assist ikke nok for Brøndby i overtidsdrama

Randers FC kom søndag til Brøndby Stadion som ubesejrede, og selvom Nicolai Vallys kortvarigt så ud til at sætte en stopper for den statistik, så sørgede kronjyderne med en kontroversiel scoring i overtiden for, at de fortsat har status som ubesejrede.

2 min læsning
Nicolai Vallys Brøndby Randers Superliga
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Hvis han fortsætter på den måde, så går der ikke længe, før han bliver fanfavorit i Brøndby IF.

Nicolai Vallys har haft en lidt tumultarisk start på sin tid i Brøndby, men med først et oplæg og siden også en scoring, fik han en absolut hovedrolle i 2-2-opgøret mod Randers FC.

Allerede efter 54 sekunder kom Vallys i fokus, da han headede et indlæg fra Jens Martin Gammelby på tværs af feltet, hvor Ohi Omoijuanfo sendte bolden i målet umiddelbart foran Sydsiden.

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen var formentlig fint tilfreds med det 1-0-mål, som altså både blev sat op, assisteret og scoret af spillere, som først på transfervinduets faldereb blev hentet til klubben.

Glæden varede dog kun til kort før pausen, hvor Brøndby-målmand Thomas Mikkelsen først diskede op med en suveræn redning, for efterfølgende at se noget langsom ud, da Randers FC’s Hugo Andersson stangede et hjørnespark ind ved fjerneste stolpe.

Maxsø om Vallys-modtagelse: Han må vise det på banen

Igennem det meste af anden halvleg så kampen ud til at skulle ende i en pointdeling, men med syv minutter tilbage af kampen, sendte Daniel Wass et indlæg ind i panden på Nicolai Vallys, der uden den store tøven headede bolden forbi Patrik Carlgren i Randers-målet.

Fem minutter inde i overtiden fik Randers FC dog udlignet til 2-2 på et kontroversielt mål. Thomas Mikkelsen boksede bolden væk men blev liggende i situationen, hvor han stødte sammen med Randers’ Daniel Høegh.

Den tidligere Brøndby-back, Björn Kopplin, kom først på clearingen fra Thomas Mikkelsen, og med Brøndby-målmanden på mellemhånd sendte tyskeren flot bolden ind i det tomme Brøndby-mål.

Kampens dommer, Morten Krogh, brugte i samarbejde med VAR-vognen et par minutter på at vurdere, om målet skulle have lov at stå. Det fik det lov til, og dermed endte kampen 2-2 og dermed pointdeling mellem de to hold.

Highlights fra kampen følger.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer