1 min læsningDramatisk afgang for tidligere tysk landsholdsspiller: Mindre konkurrence for Wind

Wolfsburgs træner, Niko Kovac, har angiveligt oplyst klubbens 34-årige angriber om, at han ingen fremtid har hos den tyske traditionsklub.

1 min læsning
Foto: Fabian Bimmer/Reuters/Ritzau Scanpix

Wolfsburg vandt lørdag eftermiddag 1-0 ude over Jesper Lindstrøm og Frankfurt.

I truppen var hverken Jonas Wind eller erfarne Max Kruse. Jonas Wind er skadet, mens grunden er en lidt anden for den tidligere tyske landsholdsspiller. I de to forudgående kampe spillede Max Kruse ellers alle 90 minutter.

Efter sigende har der været skænderier mellem klubbens træner, Niko Kovac, og den erfarne angriber, som har medført, at de to parter ikke ønsker at fortsætte samarbejdet.

– Vi kræver 100% identifikation, koncentration og fokus på Wolfsburg fra alle spillere. Den følelse havde vi ikke med Max (Kruse, red.). Det er derfor, han ikke er med, sagde Niko Kovac til Sky efter kampen mod Frankfurt.

Wolfsburg har fået en svær start på sæsonen, hvor det er blevet til fem point i de første seks kampe med kun fem scorede mål for danskerklubben.

– Han var der ikke i dag og vil heller ikke være der i fremtiden.

Jonas Wind: Min drømmeklub er i Premier League

Max Kruse og Wolfsburg har papirer på hinanden frem til sommeren 2023, men det tyder på, at den aldrende angriber har spillet sin sidste kamp for Wolfsburg.

Den 34-årige angriber har spillet et hav af Bundesliga-kampe. Blandt andet har han repræsenteret Union Berlin, Werder Bremen, Freiburg og Borussia Mönchengladbach.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer