1 min læsningJonas Wind: Min drømmeklub er i Premier League

Jonas Wind skiftede i vinter fra F.C. København til tyske Wolfsburg, men drømmeklubben holder til i England.

1 min læsning

Det var et stort skifte, da Jonas Wind tog skridtet fra F.C. København og Superligaen til VfL Wolfsburg Bundesligaen i vinter.

Selvom det ikke er meget mere end otte måneder siden at den danske angriber drog til Tyskland, lever drømmene om en endnu større destination i bedste velgående.

Og ikke ulig mange andre fodboldspillere på det øverste niveau, så er det også Premier League, der trækker i den 23-årige angriber. Det fortæller han i et interview med bulinews.com.

– Hvis vi kigger på fremtiden, ville Arsenal være en drømmedestination for mig, eftersom det altid har været min yndlingsklub. Generelt synes jeg, at Premier League er den bedste liga i verden, og det ville være spændende at spille der.

– Men som jeg har sagt, så er det ikke der, mit fokus er lige nu. Jeg gør det godt her i Wolfsburg, det er en god klub for mig og Bundesligaen er en god liga at spille i. I øjeblikket fokuserer jeg på mine præstationer her, og så må vi se, om jeg er god nok til at tage det næste skridt engang i fremtiden, siger Jonas Wind.

Skadet Wind: Det kribler helt vildt for at komme ind at spille

Jonas Wind har siddet ude i størstedelen af denne sæson, efter han i sæsonpremieren måtte udgå med en skade, der fortsat holder ham ude.

Du kan se et interview med Jonas Wind i videoen øverst i artiklen, hvor han sætter ord på skadessituationen og samtidig giver et bud på, hvornår han er klar igen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer