Oliver Christensen og Hertha delte med Leverkusen i Berlin

Hertha Berlin med Oliver Christensen på mål spillede lørdag eftermiddag 2-2 mod Leverkusen.

Oliver Christensen er i denne sæson fast mand i buret hos Hertha Berlin.

Lørdag eftermiddag mødte hovedstadsklubben Leverkusen, der havde danske Zidan Sertdemir på bænken i hele opgøret. Kampen endte 2-2 på en sen scoring af gæsternes Patrik Schick.

Det startede også bedst for Leverkusen, der bragte sig foran på et mål af Kerem Demirbay i det 49. minut.

Herefter fik Hertha Berlin udlignet og bragt sig foran på scoringer af henholdsvis Suat Serdar og Marco Richter.

Efter 80 minutter udlignede tjekkiske Patrik Schick, og dermed sniger Leverkusen sig op på en foreløbig 16. plads i Bundesligaen.

Se målet: Ung angriber skrev historie da Bayern smed point

Lidt bedre ser det ud for Herta Berlin og Oliver Christensen, der med dagens point ligger nummer 14.