1 min læsningSe målet: Ung angriber skrev historie da Bayern smed point

Der blev skrevet historie i Sydtyskland, da Bayern Münchens 17-årige angriber bragte storklubben i front. Målet til trods lykkedes det ikke Bayern München at vinde kampen.

1 min læsning

Mathys Tel – husk navnet.

I en alder af blot 17 år og 136 dage skrev han historie, da han startede inde for Bayern München i lørdagens bundesligaopgør mod VfB Stuttgart. Han er nu den yngste til at starte inde for den sydtyske storklub i bundesligaregi.

Som kronen på værket kvitterede den purunge angriber også med et mål, da han efter 36 minutter bragte hjemmeholdet i front. Dermed blev han også den yngste målscorer nogensinde i Bundesligaen for Bayern München. Kampen endte 2-2, efter Stuttgart først fik annulleret to mål, inden de udlignede på et straffespark i dommerens tillægstid.

Bayern München 1-0 VfB Stuttgart (Mathys Tel, 36′)

Bayern München 2-2 VfB Stuttgart (Sehrou Guirassy, 90’+2)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer