1 min læsningMedie: Premier League-klubberne frygter flere udsatte kampe

Weekendens kampe i Premier League er blevet udsat i kølvandet på dronning Elizabeths død - nu frygter klubberne for flere udsatte kampe.

1 min læsning

Premier League-klubberne frygter for flere udsatte kampe.

Det skriver The Guardian.

Frygten for at flere kampe udsættes skyldes, at der meget vel kan blive behov for så stort et politiopbud i forbindelse med dronning Elizabeths begravelse, at det kan skabe problemer for afviklingen af Premier League-kampene. Derudover kan der også opstå logistiske udfordringer.

Det er primært kampene i London i næste weekend, der frygtes at blive udsat.

Her spiller Tottenham mod Leicester lørdag klokken 18.30, mens Brentford tager imod Arsenal søndag klokken 15.00. Senere søndag tager Chelsea imod Liverpool klokken 16.30.

Denne rundes kampe i Premier League er alle blevet udsat grundet dronning Elizabeths død torsdag.

Det har sidenhen skabt delte meninger på de sociale medier, hvor flere aktører såvel som fans mener, at man i stedet burde have afviklet kampene og brugt dem som en anledning til at udvise respekt for den afdøde dronning.

Datoen for dronning Elizabeths begravelse er endnu ikke blevet offentliggjort, men det forventes, at det enten bliver søndag den 18. september eller mandag den 19. september.

Ekspert er uenig i udsættelse af Premier League-runde

Ifølge The Guardian, vil både Premier League samt klubberne forsøge at arbejde på, at så mange kampe som muligt kan blive afviklet i næste weekend, da man i forvejen har et komprimeret kampprogram grundet VM i november.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer