Braithwaite atter på tavlen i målrigt Espanyol-nederlag

Martin Braithwaite kom nok en gang på tavlen for sin nye klub, da Espanyol tabte 2-3 på hjemmebane til Sevilla.

Martin Braithwaite har fået en fin start på karrieren hos Espanyol, efter han tidligere fik ophævet sin kontrakt hos rivalerne fra FC Barcelona.

Lørdag eftermiddag var han igen på tavlen, da Espanyol tabte 2-3 hjemme mod Sevilla, der havde Thomas Delaney og Kasper Dolberg på bænken i hele opgøret.

Allerede i det første minut gjorde Erik Lamela det til 1-0 for gæsterne. I det 26. minut fordoblede forsvarspilleren Jose Angel Carmona Sevillas føring, før Jose Angel Carmona igen var på pletten og udbyggede føringen i det 45. minut.

Inden pausen fik Espanyol reduceret, da holdets topscorer, Joselu, gjorde det til 3-1.

Efter pausen pressede hjemmeholdet yderligere på, og det medførte en dansk reducering, da Martin Braithwaite kom først på et indlæg, som keeperen i første omgang afværgede, inden danskeren kom først på returen, og prikkede bolden i nettet.

Braithwaite: Han er vigtigst i Barcelona

Til sidst i opgøret blev Erik Lamela udvist, efter argentineren modtog sit andet gule kort.

Et massivt Espanyol-pres resulterede dog ikke i udligningen, og Sevilla kan dermed glæde sig over sæsonens første sejr.