2 min læsningBraithwaite: Han er vigtigst i Barcelona

Martin Braithwaite har netop forladt FC Barcelona til fordel for Espanyol. Nu giver han sit bud på sin tidligere klubs vigtigste spiller. Og det er ikke Robert Lewandowski.

2 min læsning
Braithwaite pegen på FC Barcelonas vigtigste spiller
Foto: Josep LAGO / AFP.

Hvem er FC Barcelonas vigtigste spiller?

Mange ville måske pege på klubbens nye angriber Robert Lewandowski, der er startet som lyn og torden med otte mål i sine fem kampe.

Men spørger man den danske landsholdsangriber Martin Braithwaite, der netop har forladt klubben til fordel for lokalrivalerne Espanyol, peger han på en helt anden spiller.

Ifølge Braitwaite er det nemlig hans tidligere offensivkollega, Ousmane Dembelé, der er vigtigst for FC Barcelona. Det forklarer han ifølge Football Espana.

– Han gør en forskel. Mere end Lewandowski, siger danskeren og fortsætter:

– Ousmane er en vældig god dreng. Jeg kan virkelig godt lide ham. Han har et kæmpe talent. Jeg har aldrig set noget lignende. Messi er noget andet, men jeg har aldrig set nogen som Ousmane.

Medie: FC Barcelona forbereder retssag mod Atletico Madrid

Efter længere tids tovtrækkeri mellem FC Barcelona og Martin Braithwaite skiltes vejene mellem de to i slutningen af sommerens transfervindue, da angriberen blev løst fra sin kontrakt og skrev under på en ny med byens andet LaLiga-hold Espanyol.

Om den turbulente afslutning, hvor det flød med adskillige rygter kontroverser om økonomi og andet mellem den catalanske storklub og Braithwaite, siger han:

– Jeg ved, at folk ikke ved alt. De læser i medierne, og det er ikke sandt, hvad der er skrevet. Det er i fortiden, og nu er jeg glad.

Braithwaite fik drømmedebut og blev matchvinder i sæsonens første Espanyol-sejr

Martin Braithwaite skal forsøge at bygge ovenpå sin flotte debut for Espanyol, hvor han blev matchvinder, når klubben lørdag hjemme møder landsholdskollegerne Thomas Delaney og Kasper Dolbergs klub, Sevilla FC. Kampen vises på TV2 Sport X og TV2 Play klokken 16.15.

Dembelé og Lewandowski skal med FC Barcelona møde Cadíz ude. Det sker ligeledes lørdag, og du kan se kampen klokken 18.30 på TV2 Sport X og TV2 Play.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer