1 min læsningMedie: VM om vinteren kan ske igen

VM 2022 spilles i de kolde måneder grundet de varme temperaturer i Qatar. Men trods megen kritik kan endnu et VM om vinteren blive en realitet.

1 min læsning
VM om vinteren kan ske igen
Foto: REUTERS/Dylan Martinez/File Photo.

VM bør spilles om sommeren.

Det er nok holdningen hos langt de fleste fodboldfans, og der er blevet debatteret heftigt, efter det stod klart, at VM i Qatar først sættes i gang sent i november.

Men selvom beslutningen er blevet kraftigt kritiseret, kan endnu et VM om vinteren måske blive en realitet indenfor overskuelig fremtid. Det mener The Times at vide.

Artiklen fortsætter efter reklamen

VM i Qatar sparkes først i gang den 20. november, når værtsnationen møder Ecuador i åbningskampen. Og en åbningskamp langt inde i november kan igen blive en realitet ved VM i 2030.

Samtidig mener mediet at vide, at VM kan ende med at blive afholdt på hele tre kontinenter – nemlig Asien, Europa og Afrika.

Kasper Hjulmand om kritisable VM-forberedelser: Vi har italesat det!

Saudi-Arabien, Grækenland og Egypten skulle nemlig være tæt på at offentliggøre et fælles bud på værtsskabet for VM i 2030 med Saudi-Arabien som hovedarrangør.

Skulle ansøgningen hos FIFA ende ud med et tildelt værtsskab, er det igen meningen, at VM skal spilles om vinteren for at undgå de utroligt høje varmetemperaturer om sommeren.

Danmarks første kamp ved VM i Qatar er i øvrigt den 22. november, hvor Hjulmand og Co. står overfor Tunesien. De to andre modstandere i Danmarks gruppe er Frankrig og Australien.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer