2 min læsningEriksen om sin nye fodboldgale manager: Det hele handler om fodbold

Sammen med Christian Eriksen kom manager Erik ten Hag til Manchester United denne sommer, og danskerens nye boss har ikke meget andet i hovedet end fodbold.

2 min læsning
Christian Eriksen Manchester United Erik ten Hag

Efter knap 15 år som professionel har Christian Eriksen spillet under en række managers.

Sammen med Eriksens ankomst til Manchester United hentede De Røde Djævle hollænderen, Erik ten Hag, der nu for alvor er ved at sætte sit præg på danskeren og medspillerne.

United-legende i kovending: Eriksen har været fantastisk – en af de bedste i Premier League

I et interview med Viaplay fortæller Eriksen om sin nye manager, hvis hjerne kun drejer sig om én ting.

– Meget, meget fodbold. Det hele handler om fodbold, og nogle gode lange møder og samtaler om, hvordan man ser fodbold, hvor man skal stå på banen og sådan nogle ting. Så han er en fodboldglad mand.

Ten Hag fandt det bedste frem i sit tidligere hold fra Ajax, der gik fra at være et middelmådigt hold i de europæiske turneringer til at spille sig i Champions League-semifinalen i 2019. Nu hælder han sine ideer ud over Christian Eriksen og holdkammeraterne.

– Det kan godt blive meget nørdet. Der kan være mange oplysninger, man skal følge med i, men det er jo også nyt for mig. Man lærer ligesom hans metoder, og så snart man har hørt dem et par gange, så ved man godt, hvad han forlanger, lyder det fra danskeren.

Kigger man på resultaterne i Manchester United, virker det til at Erik ten Hag’s ideer så småt har sat sig i spillerne. Efter de første to runder lå United i bunden af tabellen men de seneste fire har budt på rene sejre, senest i 3-1 sejren over formstærke Arsenal.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer