1 min læsningPogba giver positiv melding: Jeg er meget snart tilbage

Paul Pogba bekræfter nu også selv, at han snart er ovenpå igen efter en vellykket operation i knæet, samt at han har det godt ovenpå, hvad der er foregået i privaten.

1 min læsning
Foto: Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix

Paul Pogba har ikke fået den ønskede start på sit comeback i Juventus.

Ikke længe efter offentliggørelsen af tilbagekomsten blev franskmanden knæskadet, og kort derefter kom det frem, at han havde været en del af en vild afpresningssag.

Mandag kunne Juventus-manager, Massimiliano Allegri, fortælle, at Pogba ventes tilbage i januar, og tirsdag kunne klubben meddele, at operationen i franskmandens knæ var gået som håbet.

Og nu har Paul Pogba selv været vokal omkring hans tilstand i en video på hans sociale medier, som du kan se i fuld længde lige her.

– Jeg har det fint. Min operation gik virkelig godt. Jeg kommer mig og er tilbage meget, meget snart, fortæller Pogba og fortsætter:

– Jeg vil gerne takke for jeres beskeder og støtte. Der har været bekymringer grundet skaden og andre problemer, men mentalt er jeg okay.

Storebror angriber Pogba om afpresningssag: Du vil lukke munden på mig og sende mig i fængsel

Paul Pogba er endnu foruden at være aktion for sin nye arbejdsgiver efter sit comeback, men har tidligere optrådt 178 gange for Den Gamle Dame.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer