Serie A

Pogba giver positiv melding: Jeg er meget snart tilbage

Paul Pogba bekræfter nu også selv, at han snart er ovenpå igen efter en vellykket operation i knæet, samt at han har det godt ovenpå, hvad der er foregået i privaten.

Foto: Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix

Paul Pogba har ikke fået den ønskede start på sit comeback i Juventus.

Ikke længe efter offentliggørelsen af tilbagekomsten blev franskmanden knæskadet, og kort derefter kom det frem, at han havde været en del af en vild afpresningssag.

Mandag kunne Juventus-manager, Massimiliano Allegri, fortælle, at Pogba ventes tilbage i januar, og tirsdag kunne klubben meddele, at operationen i franskmandens knæ var gået som håbet.

Og nu har Paul Pogba selv været vokal omkring hans tilstand i en video på hans sociale medier, som du kan se i fuld længde lige her.

– Jeg har det fint. Min operation gik virkelig godt. Jeg kommer mig og er tilbage meget, meget snart, fortæller Pogba og fortsætter:

– Jeg vil gerne takke for jeres beskeder og støtte. Der har været bekymringer grundet skaden og andre problemer, men mentalt er jeg okay.

Storebror angriber Pogba om afpresningssag: Du vil lukke munden på mig og sende mig i fængsel

Paul Pogba er endnu foruden at være aktion for sin nye arbejdsgiver efter sit comeback, men har tidligere optrådt 178 gange for Den Gamle Dame.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P