2 min læsningStorebror angriber Pogba om afpresningssag: Du vil lukke munden på mig og sende mig i fængsel

En dramatisk afpresningssag ramte i går medierne. Paul Pogba skulle være offer i sagen, der blandt andet involverer maskingeværer og stjernens storebror.

2 min læsning
Juventus' French midfielder Paul Pogba (R), who is currently injured, attends the Italian Serie A football match between Juventus and AS Roma on August 27, 2022 at the Juventus stadium in Turin. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)

En spektakulær afpresningssag omkring Paul Pogba er i weekenden kommet frem.

Den franske superstjerne har ifølge et fransk medie været offer i sagen, der involverer Pogba’s storebror Mathias Pogba, en række barndomsvenner og maskingeværer.

Afpresningssagen bunder i en episode fra marts, hvor Pogba var i Frankrig under en landsholdspause. Her skulle gruppen af barndomsvenner have fanget superstjernen i en lejlighed og krævet knap 100 millioner kroner fra Paul Pogba. Gruppen tæller angiveligt storebror Mathias Pogba.

Weekendens nyheder vil den ældre Pogba ikke sidde overhørig. Nu går han på Twitter i rette med sin lillebror.

– Det er det, jeg forventede ville ske. Min lillebror begynder endelig at vise sit sande ansigt. Jeg har ingen skyld. Det var ham, der startede med at lyve til politiet, lyder det på Mathias Pogba’s Twitter.

Nedenfor kan du læse hele sagen om afpresning, der kom frem søndag aften.

Medie: Vild afpresning af Pogba – maskingeværer og egen bror som gerningsmand

– Paul, du ville gerne lukke munden på mig og sende mig i fængsel, men jeg havde set det komme. Nu kommer jeg med sandheden, for de ting, jeg kan fortælle, er faktisk sande – i modsætning til det du har sagt, skriver superstjernens bror og fortsætter. 

– Jeg vil fortælle dig igen bror, det er ikke godt at manipulere med folk. Jeg døde næsten på grund af dig. Du efterlod mig i et hul, og nu vil du spille den uskyldige. I sidste ende, så vil folk se, at der ikke er nogen større kujon, forræder og hykler end dig, skriver Mathias Pogba i en lang smøre på sin Twitter. 

Pogba har fortsat til gode at komme på banen i denne sæson, da han har været ude af truppen med en skade.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer