Highlights: Mægtige Barcelona tævede undertippede Plzen

FC Barcelonas polske målmaskine, Robert Lewandowski, var i hopla, og bidrog med sit hattrick gevaldigt til en 5-1-sejr til den catalanske storklub.

Barcelona's Polish forward Robert Lewandowski (L) kicks the ball and scores a goal during the UEFA Champions League Group C first-leg football match between FC Barcelona and Viktoria Plzen, at the Camp Nou stadium in Barcelona on September 7, 2022. (Photo by Josep LAGO / AFP)

FC Barcelona var på forhånd udråbt som storfavoritter mod tjekkiske Viktoria Plzen, og med en 5-1-sejr må den catalanske storklub siges at have levet op til favoritværdigheden.

Der gik da heller ikke mere end 13 minutter, før Plzen-forsvaret ikke kunne stå imod længere. Her blev et hjørnespark forlænget videre til Franck Kessie, der scorede til 1-0.

Efter 34 minutter kunne Robert Lewandowski gøre det til 2-0, inden der blev scoret to hurtige mål før pause. Først reducerede Jan Sykora fra Plzen efter 44 minutter, men Robert Lewandowski var hurtig til at svare igen fire minutter senere med sin scoring til 3-1.

Efter pausen kunne Robert Lewandowski fuldende sit hattrick med sin scoring til 4-1, inden Ferran Torres stemplede ind med målet til 5-1.

Se højdepunkterne fra kampen under reklamen.

FC Barcelona 1-0 Viktoria Plzen (Franck Kessie, 13′):

FC Barcelona 2-0 Viktoria Plzen (Robert Lewandowski, 34′):

FC Barcelona 2-1 Viktoria Plzen (Jan Sykora, 44′):

FC Barcelona 3-1 Viktoria Plzen (Robert Lewandowski, 45+3′):

FC Barcelona 4-1 Viktoria Plzen (Robert Lewandowski, 67′):

FC Barcelona 5-1 Viktoria Plzen (Ferran Torres, 71′):

Dette highlight er endnu ikke tilgængeligt.

Highlights: Bayern München snuppede sejren på San Siro mod Inter