Highlights: Bayern München snuppede sejren på San Siro mod Inter

To europæiske storklubber tørnede sammen i Champions League onsdag aften, da Inter tog imod Bayern München på San Siro.

Soccer Football - Champions League - Group C - Inter Milan v Bayern Munich - San Siro, Milan, Italy - September 7, 2022 Inter Milan's Lautaro Martinez in action with Bayern Munich's Kingsley Coman REUTERS/Daniele Mascolo

En gentagelse af Champions League-finalen fra 2010 fandt sted onsdag aften, da Bayern München gæstede det ikoniske San Siro, hvor Inter ventede.

Her kom Bayern München bedst fra start, da Leroy Sané bragte tyskerne foran med 1-0 på oplæg af Joshua Kimmich efter 25 minutter.

Efter 66 minutter var Leroy Sané på spil igen, da han havde sidste Bayern-fod på bolden i et velspillet angreb, inden Inters Danilo D’Ambrosio endte med at dirigere bolden i eget mål. Kampen endte med en 2-0-sejr til Bayern München.