1 min læsningTysk politi: Forventer støtte fra HSV-hooligans til FCK-fans

Tysk politi har en forventning om, at F.C. Købehavns medrejsende fans får støtte fra Hamburger SV-hooligans til tirsdagens Champions League-opgør i Dortmund.

1 min læsning

Fokusset på kampen mellem F.C. København og Dortmund tirsdag aften er minimalt.

Det er i stedet hændelser udenfor banen, der har stjålet opmærksomheden på kampdagen.

Således kunne tysk politi tidligere tirsdag bekræfte, at en gruppe bestående af hooligans fra Brøndby IF og Dortmund var gået sammen om at overfalde flere af de medrejsende FCK-fans, hvilket både Brøndby IF og F.C. København efterfølgende har taget klart afstand fra.

Den seneste udvikling i sagen er, at FCK-fansene i Dortmund nu kan forvente ‘støtte’ fra flere Hamburger SV-hooligans til aftenens kamp.

– Vi forventer nogle HSV-hooligans, men vi gør alt for at forhindre sammenstød mellem fangrupperne, siger Gunnar Wortmann, der er talsmand for det lokale politi i Dortmund, til B.T. tirsdag.

Politiet bekræfter: Brøndby-hooligans overfalder FCK-fans i Dortmund

Mens Dortmund og Brøndby er venskabsklubber på fanniveau, er tilfældet det samme for F.C. Københavns og Hamburger SV’s fans.

Kampen mellem F.C. København og Dortmund fløjtes i gang på Signal Iduna Park tirsdag aften klokken 18.45 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer