1 min læsningFCK og Brøndby reagerer på uroligheder i Dortmund: Ødelæggende for fodbolden

Både F.C. København og Brøndby IF reagerer nu på hændelserne i Dortmund, hvor en gruppe FCK-fans blev overfaldet af ultras fra Brøndby og Dortmund.

1 min læsning

Ødelæggende for fodbolden.

Så klar er meldingen fra Brøndby IF i kølvandet på hændelserne i Dortmund.

Her kunne tysk politi tidligere tirsdag bekræfte overfor Ekstra Bladet, at en gruppe bestående af ultras fra Brøndby og Dortmund havde haft et sammenstød med nogle af de medrejsende FCK-fans forud for tirsdagens Champions League-opgør.

Brøndby bekræfter, at man er bekendt med hændelserne samt det klip af overfaldet, der lige nu florerer på Twitter.

– Det er skrækkelige billeder og ødelæggende for fodbolden, at hooligans tager klubber som gidsler ved at bære klubtrøjer i noget der absolut intet har med fodbold at gøre, siger Brøndbys pressechef, Christian Schulz, til bold.dk.

Politiet bekræfter: Brøndby-hooligans overfalder FCK-fans i Dortmund

I FCK-lejren bekræfter kommunikationschef Jes Mortensen ligeledes overfor bold.dk, at man er opmærksom på hændelserne i Dortmund.

Han kalder det for ‘indlysende idiotisk’, men glæder sig trods alt over, at ingen FCK-fans tilsyneladende er kommet alvorligt til skade.

Kampen mellem F.C. København og Dortmund fløjtes i gang på Signal Iduna Park tirsdag aften klokken 18.45 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer