2 min læsningThorup troede på mere: Ville gerne have budt dem mere op til dans

Jess Thorup havde håbet hans mandskab ville kunne udfordre Dortmund mere, da FCK tirsdag led et 3-0-nederlag til tyskerne.

2 min læsning
Foto: Ronald Wittek/EPA/Ritzau Scanpix

Der var ikke mange, der havde spået FC København de store muligheder, da de tirsdag mødte Borussia Dortmund i Champions League.

Og niveauforskellen afspejlede sig også i resultatet, da de danske mestre blev sat til vægs med 3-0 mod den tyske gigant.

Og FC København-træner, Jess Thorup, havde sat næsen op efter en mere lige affære på Signal Iduna Park. I hvert fald havde han håbet, hans mandskab kunne udfordre Dortmund mere, end det var tilfældet.

– Vi møder et klassemandskab i dag, men vi sad med en følelse af, at vi var meget godt med den første halve times tid, hvor ingen af keeperne havde nogen redninger, men så laver vi nogle personlige fejl, der prompte bliver straffet på det her niveau, og så er vi bagud 0-2 inden pausen, fortæller Thorup til FCK’s hjemmeside og fortsætter:

– De har både høj individuel klasse og som hold, men vi havde gerne villet byde dem mere op til dans, end vi lykkedes med. Men det er kun ved at være på det her niveau, at vi udvikler spillerne til at tage de næste skridt.

FC København får mulighed for at revanchere sig i Champions League, når de næste tirsdag får besøg af Thomas Delaney og Sevilla på danskerens gamle hjemmebane, Parken.

Cornelius efter CL-nederlag: Det var bare ikke godt nok

I Superligaen venter en udebanekamp mod OB allerede på lørdag. Kampen sparkes i gang klokken 19:00 og kan ligesom opgøret mod Sevilla følges på TV3+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer