1 min læsningCornelius efter CL-nederlag: Det var bare ikke godt nok

Andreas Cornelius føler godt, FC København kunne have gjort mere på trods af niveau forskellen mellem FC København og Dortmund tirsdag aften.

1 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det blev en svær start på Champions League for FC København.

De danske mestre mødte overmanden i deres indledende opgør i Champions League, da de måtte se sig slået med 3-0 mod Borussia Dortmund.

Hovedstadsklubben havde ikke meget at sige mod de tyske giganter, men Andreas Cornelius mener, at han og holdkammeraterne har mere at byde på, selv når modstanderne er på størrelse med den tyske gigant.

– De var bedre end os i dag, vi skal spille bedre, og vi skal holde vores topniveau, og det gjorde vi ikke, og så er det ikke godt nok, fortæller FCK-spidsen til Viaplay og fortsætter:

– Vi kan sagtens gøre det bedre, det er ikke fordi, man kan sige, at der er niveauforskel og så bare give op på forhånd, så stor er den i hvert fald ikke.

Nederlaget var selvsagt den værst tænkelige start på kampagnen for FC København, men kan se frem til en lidt mere overkommelige, dermed sagt ikke nem, opgave næste tirsdag, hvor Sevilla gæster Parken.

Highlights: Dortmund blev for stor en mundfuld for FCK

I skrivende stund spilles det andet opgør i Gruppe G, hvor førnævnte Sevilla tager i mod Manchester City. Du kan følge kampens højdepunkter live lige her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer