Highlights: Dortmund blev for stor en mundfuld for FCK

FC København indledte deres Champions League-kampagne, da de tirsdag var på en svær opgave mod Borussia Dortmund på Signal Iduna Park.

FC København sparkede gruppespillet i Champions League i gang med en svær opgave mod Borussia Dortmund på et gyngende Signal Iduna Park.

Modsat de danske mestres tvivlsomme start i Superligaen var Dortmund kommet flyvende fra start i Bundesligaen og kom ind til kampen med to sejre i træk i baggagen.

På trods af en flot åbning på kampen fra danskerne,stod første halvleg på massivt Dortmund-pres, og efter 35 minutters spil gik den ikke længere for FCK, da Marco Reus brød i gennem en passiv FCK-defensiv og bragte Dortmund på 1-0, og seks minutter senere kunne portugisiske Raphael Guerreiro sparke Dortmund til pause med en 2-0-føring.

Anden halvleg smagte ikke meget anderledes for FC København. Tyskerne skruede bissen yderligere på, og efter 83 minutter blev presset for stort, da Jude Bellingham kunne banke dem på 3-0 efter et flot udført angreb.

Og på trods af Rasmus Falk havde bolden i nettet mod slutningen af kampen, endte kampen fortjent 3-0 til tyskerne, og Thorup og co. må rejse til Danmark uden point i baggagen.

Borussia Dortmund 0-0 FC København (Zeca forsøg snært forbi, 1′)

Borussia Dortmund 1-0 FC København (Marco Reus, 35′)

Borussia Dortmund 2-0 FC København (Guerreiro, 42′)

Borussia Dortmund 2-0 FC København (Kæmpe mulighed til Lerager, 46′)

Borussia Dortmund 3-0 FC København (Bellingham, 83′)