1 min læsningHighlights: Dinamo Zagreb choksejrede mod Chelsea i gruppeåbner

Dinamo Zagreb og Chelsea åbnede tirsdag gruppespillet i Champions League, hvor Thomas Tuchels tropper storskuffede.

1 min læsning
Chelsea
Foto: Antonio Bronic/Reuters/Ritzau Scanpix

Mens F.C. København og Borussia Dortmund tørnede sammen i Tyskland, gjorde Dinamo Zagreb og Chelsea det samme i Kroatien.

Her fik værterne en sand drømmestart på gruppespillet, da man hjemme på Stadion Maksimir i den kroatiske hovedstad tog en 1-0 sejr over Chelsea, der blandt andet gav debut til den tidligere Arsenal- og FC Barcelona-spiller Pierre-Emerick Aubameyang.

Trods et stjernespækket mandskab kunne Champions League-vinderne fra 2021 dog ikke stille meget op mod Dinamo Zagreb, der slutteligt i kampen satte danske Rasmus Lauritsen på banen i en kamp, hvor kroaterne sikrede sejren med et omstillingsmål af høj klasse i første halvleg.

Et mål, som du kan finde herunder.

Dinamo Zagreb 1-0 Chelsea (Mislav Orsic, 13′):

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer