1 min læsningTingagers hånd blev kampafgørende: Fodbold når det er værst

Frederik Tingager boksede til bolden i slutningen af første halvleg, som gav FC Nordsjælland et kampafgørende straffespark.

1 min læsning
AGF Frederik Tingager hånd på bolden

AGF led deres andet nederlag i streg, da FC Nordsjælland gæstede Ceres Park til slutresultatet 1-3.

En AGF-hånd siddende på Frederik Tingager ændrede kampen markant lige inden pausen, som Andreas Schjelderup efterfølgende sparkede i kassen på straffe til 1-2.

Highlights LIVE: Debutant-scoring ikke nok for AGF mod topholdet fra FCN

Situationen der ledte op til straffesparket så særdeles kontroversielt ud for Tingager. I en løbe duel med FC Nordsjællands Mohammed Diomande boksede den tårnhøje midtstopper til bolden, hvilket fik VAR til at blande sig og tilkende gæsterne et straffespark – det led AGF-stopperen under efter slutfløjt.

– De straffer os lige inden pausen, og det er jeg ked af. Der kommer en lang bold, jeg er tæt på ham og han lader den så køre. Så kommer jeg uheldigvis til at ramme bolden.

– Det er tungt lige inden pausen. Det er fodbold, når det er allerværst, lyder det fra Frederik Tingager til TV3 Sport efter kampen.

Siden Uwe Rösler overtog trænerposten i AGF har det ellers set fint ud, men sidste rundes nederlag til AC Horsens og nu mandagens nedtur mod FC Nordsjælland har sendt AGF tilbage ind i en dårlig stime.

– Det er klart, at kvaliteten er der ikke lige nu, men sådan er det lige nu. Vi må tilbage på træningsbanen, siger Frederik Tingager.

Tingager og resten af AGF for mulighed for oprejsning, når de gæster Silkeborg IF næste weekend.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer