Highlights: Debutant-scoring ikke nok for AGF mod topholdet fra FCN

Mandag bød på formstærkt topopgør i Superligaen, da AGF tog imod FC Nordsjælland.

AGF-FC Nordsjælland Superligaen mandag

FC Nordsjælland havde muligheden for at genindtage førstepladsen i Superligaen, mens AGF med en sejr kunne overhale FCN og bringe sig op på en andenplads, da de to mødtes på Ceres Park mandag.

Her kunne AGF ikke matche FCN-teenagernes offensive fart, hvorfor det endte med en 2-3 sejr og en førsteplads til gæsterne fra Nordsjælland.

FC Nordsjælland kom bedst fra start med en friløber, som Ernest Nuamah eksekverede stensikkert til 0-1. Efter en halv times spil udlignede nordmanden Sigurd Haugen for AGF, men kort før pausen bragte Andreas Schjelderup udeholdet på sejrskurs igen på straffe.

En ellers fin periode for AGF i anden halvleg med et stolpeskud fra Mikael Anderson endte brat med en scoring fra FCN’s indskiftede Lasso Coulibaly. Langt ude i overtiden fik indskiftede Sebastian Grønning sin ønskede debut-scoring i den hvide trøje, men det blev ikke til mere for AGF.

AGF 0-1 FC Nordsjælland (Ernest Nuamah, 9′)

AGF 1-1 FC Nordsjælland (Sigurd Haugen, 29′)

AGF 1-2 FC Nordsjælland (Andreas Schjelderup, 45+4′)

AGF 1-3 FC Nordsjælland (Lasso Coulibaly, 80′)