1 min læsningSolbakken udelukker norsk midt fra landsholdet grundet spillerens klub

Norske Mathias Normann må kigge langt efter en plads blandt Ståle Solbakkens udvalgte, medmindre han finder en ny arbejdsgiver på klubplan.

1 min læsning
Mathias Normann Norge landshold

Mandag aften modtog Mathias Normann en kedelig nyhed fra sin norske landstræner Ståle Solbakken.

Den tidligere F.C. København-cheftræner har nemlig meddelt Normann, at han ikke bliver en del af landsholdet, så længe han spiller i den russiske liga.

United-legende i kovending: Eriksen har været fantastisk – en af de bedste i Premier League

Den 26-årige nordmand er fortsat på kontrakt i russiske Rostov. Han har dog ikke repræsenteret klubben, siden invaderingen af Ukraine startede, hvorfor han i foråret kom til Norwich på en lejeaftale.

Såfremt Normann finder en ny klub uden for Ruslands grænser, vil han automatisk blive aktuel for Ståle Solbakken og det norske landshold.

Beslutningen er et led i et pres, man vælger at lægge på Rusland. Det fortæller præsidenten for det norske fodboldforbund Lise Klaveness

– Som udgangspunkt er det ikke forbundets rolle at sige noget om landsholdsspillernes valg af klub, men vi står nu i en ekstraordinær situation.

– Norsk og europæisk fodbold er enige om at lægge et fælles pres på Rusland, der er en krigerisk part, og som også har brugt magtpositioner i sporten meget aktivt, lyder det fra Lise Klaveness, der er præsident for det norske fodboldforbund.

Mathias Normann er noteret for 12 optrædener i den norske landsholdstrøje, hvor det er blevet til en enkelt scoring for midtbanespilleren.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer