Champions League

Dortmund-stjerne om FCK-duellen: Det er et farligt hold

Marco Reus behøver ikke hans tidligere holdkammerater Thomas Delaney og Jakob Bruun Larsen til at fortælle ham, at F.C. København er en farlig modstander.

Marco Reus Dortmund FC københavn Champions League

F.C. København er undertippet stort til Champions League-opgøret mod Dortmund.

Tyskerne har fået en fornem start på sæsonen i Bundesligaen, hvor de i øjeblikket topper tabellen a point med Freiburg og et enkelt point foran rivalerne fra Bayern München – nu skal formen konverteres til opgøret mod de danske løver.

Dortmund-chef har nærstuderet FCK: Fremhæver syv spillere

– Det er 90 minutter, hvor vi skal vise, at vi er et bedre hold, så vi kan få en god start på Champions League-sæsonen, og det starter forhåbentlig med en sejr, siger Marco Reus på et pressemøde forud for kampen.

Selvom Dortmund-stjernen anerkender rollen som favorit, er det ikke ensbetydende med, at de tyske mastodonter fornemmer en let sejr forude, når de to mødes i den første gruppekamp i Champions League.

Reus kunne have taget en snak med sine tidligere holdkammerater i Dortmund Jakob Bruun Larsen og Thomas Delaney, men det har slet ikke være nødvendigt i forberedelserne til mødet med FCK. Han er klar over udfordringen.

– Nej det har jeg ikke, selvom jeg så Jakob (Bruun Larsen, red.) i fredags, hvor vi havde en kamp mod Hoffenheim. Da var det ikke noget tema, men vi ved, at det er et farligt hold – det behøver Thomas og Jakob ikke fortælle os, fastslår Marco Reus.

Kampen mellem Dortmund og F.C. København starter klokken 18:45 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P