1 min læsningDortmund-stjerne om FCK-duellen: Det er et farligt hold

Marco Reus behøver ikke hans tidligere holdkammerater Thomas Delaney og Jakob Bruun Larsen til at fortælle ham, at F.C. København er en farlig modstander.

1 min læsning
Marco Reus Dortmund FC københavn Champions League

F.C. København er undertippet stort til Champions League-opgøret mod Dortmund.

Tyskerne har fået en fornem start på sæsonen i Bundesligaen, hvor de i øjeblikket topper tabellen a point med Freiburg og et enkelt point foran rivalerne fra Bayern München – nu skal formen konverteres til opgøret mod de danske løver.

Dortmund-chef har nærstuderet FCK: Fremhæver syv spillere

– Det er 90 minutter, hvor vi skal vise, at vi er et bedre hold, så vi kan få en god start på Champions League-sæsonen, og det starter forhåbentlig med en sejr, siger Marco Reus på et pressemøde forud for kampen.

Selvom Dortmund-stjernen anerkender rollen som favorit, er det ikke ensbetydende med, at de tyske mastodonter fornemmer en let sejr forude, når de to mødes i den første gruppekamp i Champions League.

Reus kunne have taget en snak med sine tidligere holdkammerater i Dortmund Jakob Bruun Larsen og Thomas Delaney, men det har slet ikke være nødvendigt i forberedelserne til mødet med FCK. Han er klar over udfordringen.

– Nej det har jeg ikke, selvom jeg så Jakob (Bruun Larsen, red.) i fredags, hvor vi havde en kamp mod Hoffenheim. Da var det ikke noget tema, men vi ved, at det er et farligt hold – det behøver Thomas og Jakob ikke fortælle os, fastslår Marco Reus.

Kampen mellem Dortmund og F.C. København starter klokken 18:45 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer