1 min læsningDaramy har udset sig vejen til CL-avancement: Alt kan ske i fodbold

F.C. København har trukket en svær pulje i Champions League, men for Mohamed Daramy lever drømmen om at komme videre til knockout-kampene.

1 min læsning
F.C. København FCK CL Manchester City Dortmund

F.C. København har ikke været Champions Leagues heldigste underdog med udtrækningen.

Manchester City, Dortmund og Sevilla står for døren, og selvom Løverne på papiret ikke er levnet en chance, tror hjemvendte Mohamed Daramy på, at de kan kæmpe med om andenpladsen. Det fortæller kantspilleren til Bold.dk.

Dortmund-chef har nærstuderet FCK: Fremhæver syv spillere

– Manchester City er topfavorit til at gå videre, og så er der os tre andre, der skal kæmpe om andenpladsen. Det er en fed og stærk gruppe, men også en gruppe hvor vi føler, at vi kan gå videre. Den er ikke helt udelukket.

– Alt kan ske i fodbold. Det er den turnering, hvor der sker flest overraskelser – så hvis det ikke er en kamp mellem os tre, så ved jeg ikke, fastslår Daramy, der altså satser på at skulle nedlægge Dortmund og Sevilla.

Første opgave på vejen til avancement ligger i Dortmund, som FCK gæster tirsdag aften klokken 18:45.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer