1 min læsningNiels Frederiksen ser en kommende stjerne i Brøndby: Ingen tvivl om at han bliver endnu bedre

Brøndby tog søndag eftermiddag sæsonens tredje sejr, da Horsens blev nedlagt. Nu siger Niels Frederiksen, at han tror meget på nyindkøbet Nicolai Vallys.

1 min læsning
Cheftræner Niels Frederiksen under superligakampen Brøndby - FC Midtjylland på Brøndby Stadion mandag den 29 . august 2022.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Brøndby havde søndag to debutanter med fra start i Ohi Omoijuanfo og Nicolai Vallys.

Førstnævnte sendte føringsmålet ind via en Horsens-spiller, mens Vallys har sit første Brøndby-mål til gode på trods af flere gode chancer.

På trods af de missede chancer var Niels Frederiksen ikke bleg for at rose præstationen fra Brøndbys store sommerindkøb.

– Den var rigtig fin. Han laver et stort stykke arbejde derinde. Han er ret bevægelig, har en god ro på bolden og kommer frem til 2-3 store muligheder, lyder det fra Niels Frederiksen til 6’eren.

Samtidig fortæller Brøndby-cheftræneren, at han ser en kommende stjerne på Brøndbys mandskab.

Maxsø sætter ord på nyindkøb

– Ja, det gør jeg. Jeg ser en, der skal være med til at dominere offensiven, som både skal sætte andre op og selv score mål. Det gør jeg, og det er, hvad vi har hentet ham ind til, og det vi tror på, siger cheftræneren og fortsætter.

– Han er ikke ung, men heller ikke en af de ældre, så der er ingen tvivl om, at han bliver endnu bedre, når han finder ind i samspillet, og de andre finder ham, siger Niels Frederiksen.

Nicolai Vallys og Brøndby skal forsøge at bygge videre på søndagens sejr, når de i næste weekend tager imod ubesejrede Randers FC.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer