2 min læsningFrustreret svensker efter misset Brøndby-skifte: Burde være behandlet for længe siden

Sebastian Andersson var blot et lægetjek fra at indtræde som Brøndby IF-spiller, men lægestaben måtte afvise svenskeren grundet en gammel skade.

2 min læsning
Sebastian Andersson skifte til Brøndby IF

Rygterne florerede her, der og alle vegne.

Svenske Sebastian Andersson var millimeter fra at skifte tyske Köln ud med Brøndby IF, men angriberen blev afvist til et lægetjek på Vestegnen.

Brøndby’s euforiske lejesvend: Vanvittig følelse at vinde på sidste berøring

I et stort interview med Fotbollskanalen fortæller 31-årige Andersson nu om sagaen med detaljer om det missede skifte.

– Det er en skade, der burde have været behandlet for lang tid siden. Det fortalte lægerne i Brøndby til mig. Lægerne i Köln har kendt til min smerte i lang tid. De tog en MRI-scanning, da jeg skrev under i Köln, men de troede ikke, at de kunne gøre noget ved det, lyder det fra Sebastian Andersson.

Mens transfervinduet rullede sommeren over har den tidligere landsholdsangriber fulgt med fra sidelinjen. Derfra kunne han med mundkurv på se en masse fejlagtige antagelser, om hvorfor han ikke endte i Brøndby.

– Det har været frustrerende at skulle holde munden lukket i så lang tid. Der er blevet skrevet så meget lort, som ikke har været sandt, og det gør mig vred. 

– Det har på intet tidspunkt handlet om min lønkrav. Jeg har bare været skadet, siger angriberen.

Ny Brøndby-spiller forsøgt kapret: De bød mere end os

Sebastian Andersson er fortsat ude med den knæskade, der fratog ham muligheden for at blive Brøndby-spiller. Han forventes at være tilbage om et sted mellem fire til ti uger.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer