2 min læsningNy Brøndby-spiller forsøgt kapret: De bød mere end os

Transfervinduer er en hektisk tid, og Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, fortæller om, hvordan Røde Stjerne pludseligt modtog et markant større bud på Brøndbys nyindkøb, Ohi Omoijuanfo.

2 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Brøndby IF ledte med lys og lygte efter en angriber, og til sidst lykkedes det.

Her sikrede man sig norsk-nigerianske Ohi Omoijuanfo i Røde Stjerne nær transfervinduets lukning.

Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, løfter nu sløret for, at handlen måske ikke foregik helt problemfrit, selvom Ohi Omoijuanfo endte i Brøndby.

– Det her med at finde angribere med en bevist scoringshistorik, det er ikke så lige til. Der er ikke så mange af dem, og der er stor konkurrence, siger ‘CV’ til Brøndbys egen TV-kanal og fortsætter:

– Midnat før han (Ohi Omoijuanfo, red.) skal afsted om morgenen hjemmefra klokken 04.00 for at være i lufthavnen klokken 5-6 stykker og med fly til København, jamen der var der et nyt bud inden, hvor nogen var klar til at lægge noget der lignede 50-75 procent mere end os i den transfer, som vi skulle lægge til Røde Stjerne.

Ekspert: Her er de tre bedste transfers denne sommer

Det nye og markant større bud til trods, endte Brøndby som bekendt med at sikre sig en ny angriber.

– Men han valgte Brøndby. Både Oji og agenten havde givet hånd på, at det var Brøndby.

– Det var en god oplevelse at se, at da vi først havde givet hinanden hånd på at det skulle være Brøndby, så holdt de også fast og lod sig ikke lokke andre steder hen.

Ohi Omoijuanfo kan få debut i Brøndby-trøjen søndag ude mod AC Horsens klokken 16.00. Kampen kan ses på 6’eren og discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer