1 min læsningEkspert om Vallys-skifte: Bedre salg end køb

Kenneth Emil Petersen mener, at Silkeborg har gjort den bedste handel i at lade Nicolai Vallys tage turen til Brøndby.

1 min læsning
Vallys Brøndby IF 22,5 millioner kroner
Foto: brondby.com

Niels Frederiksen ventede tålmodigt på forstærkninger i det netop overståede transfervindue.

På falderebet kom forløsningen så fra sportsdirektør Carsten V. Jensen, der sprængte Brøndby-banken ved at indhente Silkeborg-stjernen, Nicolai Vallys for 22,5 millioner kroner.

Frustreret svensker efter misset Brøndby-skifte: Burde være behandlet for længe siden

Selvom den 26-årige offensiv brillerede i sidste sæson med 10 scoringer og samme antal assists, mener fodboldekspert Kenneth Emil Petersen, at Silkeborg har gjort en bedre handel end Brøndby. Det fortæller han til Viaplay.

– Det er mange penge, og min tese er jo, at det er bedre solgt, end det er købt. 22,5 – det er godt nok mange penge for en spiller, der leverede på højt niveau, men jo ikke har fået den samme start her i denne her Superliga-sæson, siger den tidligere Superliga-spiller.

– Jeg kan sagtens se Vallys – også at forbedre medspillere – gå ind og løfte sit niveau, men jeg synes det er mange penge med løn og selve transferen, fastslår KEP til Viaplay.

Nicolai Vallys debuterer med al sandsynlighed senere søndag, når Brøndby gæster oprykkerne fra AC Horsens klokken 16.00. Kampen bliver vist på 6’eren og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer