2 min læsningEkspert: Her er de tre bedste transfers denne sommer

Per Frimann løfter sløret for sin top tre over de bedste indkøb i Superligaen denne sæson. Her er det F.C. København, FC Midtjylland og Brøndby IF, der løber med de tre bedste transfers.

2 min læsning
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Transfervinduet er smækket i, og status kan nu gøres op.

Fodboldekspert – og kommentator Per Frimann har derfor lavet en top tre over de indkøb i Superligaen, han synes har været de bedste denne sommer.

Mens flere prominente navne såsom Mohamed Daramy, Mathew Ryan og Denis Vavro ikke er på listen, topper F.C. København alligevel Per Frimanns trop tre.

På førstepladsen finder man således F.C. Københavns indkøb af Andreas Cornelius, der angiveligt kostede 45 millioner kroner i Trabzonspor. Per Frimann har ikke det store behov for at uddybe sin beslutning om at placere Cornelius på førstepladsen yderligere:

– Det er klart, det er Cornelius, siger han i Viaplay-programmet ‘Transfers’.

Andenpladsen går til FC Midtjylland, der tidligt på sommeren kunne hente Anders Dreyer på en permanent aftale, efter han fik ophævet sin kontrakt med russiske Rubin Kazan.

– Min anden plads, det er Dreyer. Man glemmer det lidt undervejs, ik? At han den 6. juli fik den her fireårige kontrakt i FC Midtjylland.

– Han er et supplement til FC Midtjyllands trup, og han kommer med den der ekstra kvalitet.

– Det er også derfor, at jeg taler om, at det var har været et godt vindue for dansk fodbold, fordi det er alligevel noget, at hente sådan en spiller hjem.

Brøndby IF står sammen om Vallys: Uacceptabelt!

Det sidste indkøb på Per Frimanns top tre går til Brøndby IF, der i en rekordstor handel hentede Nicolai Vallys i Silkeborg IF.

– Jeg synes, han skal med – i hård konkurrence med et par andre – men jeg synes, det er et spændende køb.

– Der er stadig nogle spørgmsål, som skal besvares. Passer han rigtig godt ind i Niels Frederiksen spillestil og taktiske koncept, og er han så god, at han bare kommer flyvende ind i den startopstilling og leverer?

– Jeg synes, det er fair nok at sætte ham der (nummer tre, red.). 22 millioner kroner, det er også penge, og det forpligter også og lægger et vis pres på ham. Det bliver sindssygt spændende at følge ham.

Mens Anders Dreyer allerede har haft flere optrædener i FCM-trøjen denne sæson, og Andreas Cornelius var i kamp for FCK fredag aften, mangler blot Nicolai Vallys at få debut i Brøndby.

Det gør han søndag, når Brøndby gæster oprykkerne fra AC Horsens klokken 16.00. Den kamp kan ses på 6’eren og discovery+.

Du kan se Per Frimann sætte sin top tre i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer