2 min læsningBrentford-dansker: Det har Christian Eriksens skifte betydet for mig

Christian Eriksen forlod denne sommer Brentford til fordel for Manchester United - og det har ifølge Mathias Jensen flyttet opmærksomheden over på nogle af de andre spillere i klubben.

2 min læsning
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Fem ud af fem mulige startpladser, første mål i karrieren i Premier League og to assists.

Således lyder nogle af nøgletallene for Mathias Jensen denne sæson.

Det rejser derfor spørgsmålet, om Mathias Jensen på en måde er trådt ud af skyggen i Brentford, fordi Christian Eriksen har forladt ‘danskerklubben’ til fordel for Manchester United denne sommer?

Har han fået en anden rolle?

– Øhm, ja, måske lidt. Jeg får hvert fald lov til at tage de fleste af standardsituationerne nu, hvilket jeg er glad for, og det gav mig en assist mod Fulham. Så på den måde får jeg også endnu mere indflydelse på kampens forløb, siger Mathias Jensen i et interview med TV3 Sport.

Mathias Jensen køber dog ikke ind på, at han på den måde er blomstret op i Christian Eriksens fravær. Han har måske blot været en smule overset.

– Jeg synes da også, at det fungerede, da Christian var her.

– Det er klart, der var måske endnu mere opmærksomhed på ham, og det gør måske, at man kan overse mig en smule. Men jeg ved ikke, om jeg synes, at jeg spiller meget bedre fodbold nu, end jeg gjorde inden sommerferien, da han var her. Jeg tror bare, at der er kommet noget opmærksomhed over på andre, nu hvor han ikke er her, siger Mathias Jensen.

Inspireret af Eriksen-comeback: Havde han ikke gjort det, havde jeg heller ikke

Mathias Jensen har næste mulighed for at vise sig frem i Brentford-trøjen lørdag klokken 16.00, når Rasmus Nissen Kristensen og resten af Leeds kigger forbi.

Du kan se interviewet med den danske landsholdsspiller i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer