1 min læsningInspireret af Eriksen-comeback: Havde han ikke gjort det, havde jeg heller ikke

Christian Eriksens kollaps i Parken og sidenhen comeback tilbage til grønsværen har inspireret en engelsk fodboldspiller med en lignende historie.

1 min læsning
Christian Eriksen Charlie Wyke inspiration kollaps
Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Selv et eventyr kunne ikke have beskrevet Christian Eriksens fodboldrejse det seneste år.

I sommeren 2021 var den danske landsholdsstjerne døden nær – godt et halvt år senere var han tilbage på grønsværen i verdens bedste liga, Premier League.

Officielt: Braithwaite færdig i FC Barcelona

Rejsen står i sig selv som en inspiration, men danskerens comeback har forbilledligt givet Wigans Charlie Wyke tro på tingene.

Til en træning i november 2021 faldt Wyke pludselig om, hvorefter en af Wigan-trænerne kom ham til undsætning og reddede hans liv. Nu deltager han atter i truppen igen, og comebacket skyldes Eriksens historie.

– Christian Eriksen inspirerede mig til at komme tilbage. Havde han ikke gjort comeback, havde jeg nok heller ikke, fortæller Charlie Wyke til Sky.

– Jeg havde brug for at se en anden gøre det for at kunne presse mig selv til ligeledes at gøre det, fastslår Wyke, der er noteret for to Championship-kampe for Wigan i den nuværende sæson.

Selvom den engelske angriber niveaumæssigt ikke kan spejle sig i sit Eriksen, der som bekendt tørner ud for Manchester United, er 28-årige Wyke atter tilbage i topfodbold.

Charlie Wyke har spillet 364 kampe i de lavere engelske rækker. Sæsonen inden han faldt om står som den klart bedste, hvor angriberen leverede 26 scoringer for Sunderland i 45 League One-kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer