2 min læsningFC Midtjylland bekræfter: Vores målmandsteam er fuldendt

De danske pokalmestre har fredag rykket en af sine unge målmænd permanent op i førsteholdstruppen, hvorfor der ikke bliver hentet en erstatning ind for pensionerede David Ousted.

2 min læsning
Mark Ugboh
Foto: Foto: Daniel Stentz/fcm.dk

Først stoppede han, men så blev han overtalt til at genoptage sin karriere. Så stoppede han igen, men blev nok engang overtalt. Men nu er det helt slut for David Ousted.

Tidligere på ugen meldte den rutinerede FCM-målmand nemlig ud, at han er færdig som aktiv. Den 37-årige målmand valgte nemlig at lægge handskerne på hylden og rejse med familien til Canada.

Nu fortæller FC Midtjyllands sportschef Svend Gravesen, at man ikke har tænkt sig at hente en erstatning til udefra. Han findes nemlig i klubben og hedder Mark Ugboh.

– Mark er nu klar til at tage det næste skridt i sin udvikling og blive en permanent del af førsteholdet. Mark fuldender vores målmandsteam, således at vi med Elias Olafsson, Jonas Lössl og ham har en god kombination af talent og erfaring, indleder Gravesen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Han er et spændende talent med en række gode facetter i sit spil. Samtidig er vi glade for at kunne implementere den første målmand fra FC Ebedei på FCM’s førstehold. Vi glæder os til at følge hans udvikling de næste år, hvor han vil blive matchet på et endnu højere niveau til hverdag.

Den 18-årige Ugboh, der i samme ombæring forlænger sin kontrakt på en femårig aftale, har allerede været en del af FC Midtjyllands førsteholdstrup ved flere lejligheder – blandt andet i Champions League-kvalifikationskampene mod AEK Larnaca og Benfica – men mangler altså fortsat at få sin debut for klubben.

Hvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Får Champions League betydning på denne kupon?

FC Midtjylland spiller sin næste kamp søndag den 4. september, hvor Lyngby Boldklub kommer på besøg i Albert Capellas hjemmebanedebut.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer