2 min læsningHjemvendt Cornelius: Jeg bad dem selv om at få mig hjem

Onsdag aften stod det klart, at Andreas Cornelius vender hjem til hovedstaden. Og ifølge danskeren selv, blev den første kontakt taget på hans egen opfordring.

2 min læsning

Fem år i Italien, Frankrig og Tyrkiet.

Så længe er der gået, siden Andreas Cornelius sidst betrådte Parkens græstæppe i en FCK-trøje.

Men onsdag stod det klart, at danskeren på ny kommer til at trække Løvernes hvide trøje over hovedet igen, da danskeren skifter tilværelsen i tyrkiske Trabzonspor ud med en i den danske hovedstad. Og ifølge danskeren selv kom skiftet i stand på hans eget initiativ.

– Der var nogle ting, som gjorde, at jeg havde lyst til at komme hjem til København, og det havde de forståelse for. Så jeg bad dem om at prøve at finde en løsning med FCK, og det gjorde de. Det er jeg rigtig glad for, fortæller den 29-årige til TV 2 SPORT.

Danskeren tilføjer i øvrigt, at det var en række personlige årsager, som fik et skifte tilbage til København til at friste. Årsager, som forhåbentligt også vil forbedre den sportslige side af beslutningen.

– Jeg har en søn (Hugo på 10 måneder, red.) i København, som jeg gerne vil være tættere på. Det betyder meget for mig. Og så er der noget karrieremæssigt.

– Jeg er sikker på, at det også på længere sigt betyder, at jeg kan spille bedre fodbold, når de ting er på plads, siger Cornelius.

Officielt: Cornelius vender hjem til FCK i rekordhandel

Efter ophold i Atalanta, Bordeaux, Parma og senest Trabzonspor vender Cornelius nu tilbage til sin tredje periode i FC København, som danskeren indtil videre har scoret 61 mål for i 176 kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer