1 min læsningMedie: Brøndby lokker Vallys med kæmpeløn

Der er fyret godt op under kedlerne i Brøndby, som tilsyneladende ikke har tænkt sig at lade transfervinduet smække i uden offensive forstærkninger.

1 min læsning
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er efterhånden længe siden, at meldingerne om Brøndbys interesse i Nicolai Vallys så dagens lys første gang.

Selvom parterne hidtil ikke er nået til enighed, er det ikke ensbetydende med, at der ikke bliver arbejdet på sagen. Det skriver bold.dk.

Her forlyder det sig, at dialogen mellem klubberne er intensiveret, efter Brøndby har tilbudt Nicolai Vallys en flot lønpakke på angiveligt mellem fem og seks millioner kroner årligt plus diverse individuelle samt kollektive bonusser.

Nicolai Vallys har tidligere givet udtryk for, at han var mest lun på idéen om et skifte til enten F.C. København eller udlandet, men den lukrative lønpakke skulle altså have fået Silkeborg-profilen på nye tanker.

Den 25-årige kreatør skulle have udsigt til en rolle som klassisk 10’er i Niels Frederiksen system, hvor han altså ville erstatte Anis Ben Slimane og Oscar Schwartau, der på skift har udfyldt positionen som den forreste mand i midtbanediamanten.

Nicolai Vallys blev i forrige sæson noteret for 10 mål og 10 assists i Superligaen. I denne sæson er det indtil videre blevet til to mål og tre assists.

Det forlyder sig samtidig, at Brøndby er særdeles tæt på at hente en norsk angriber og har budt på et stortalent i Randers.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer