2 min læsningUnited-talent sendes på lån i Championship

Manchester United udlejer 19-årige Hannibal Mejbri til Birmingham City, hvor han skal tilbringe den resterende del af sæsonen.

2 min læsning
Foto: Birmingham City FC

Manchester United sender endnu et lovende talent fra ejet akademi på lån.

Denne gang er der tale om tunesiske Hannibal Majbri, som slutter sig til Championship-klubben Birmingham City. Det bekræftes på klubbens hjemmeside.

Aftalen lyder på, at den 19-årige midtbanespiller tilbringer resten af sæsonen på lån i Championship for at få erfaring under bæltet, inden han forhåbentlig kan bide sig fast på Uniteds førstehold.

Medie: Tidligere Superliga-målmand skifter til Manchester United

Udlånet er tuneserens første, siden han i 2019 skiftede til Manchester United, og dermed også første gang han officielt skal prøve kræfter med tilværelsen i en af de øverste seniorligaer i engelsk fodbold.

– Jeg vil have erfaring og lære mere om engelsk fodbold. Alle har fortalt mig, at Championship er en af de hårdeste ligaer i verden – også hårdere end Premier League – så jeg vil gerne spille her, siger Mejbri selv om skiftet.

I den forgangne sæson fik Mejbri to kampe i Premier League og har ellers været en stor profil på de forskellige ungdomshold i Manchester United.

Medie: United tæt på kæmpehandel

Mejbri har derudover 16 kampe for det tunesiske landshold og kan altså komme i spil, når de møder Danmark i gruppespillet til den kommende VM-slutrunde.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer