1 min læsningMedie: United tæt på kæmpehandel

Rygterne har svirret længe, men Manchester United og Ajax skulle nu være tæt på at nå til enighed om en transfer af Antony.

1 min læsning
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er allerede blevet spenderet enorme summer i Premier League denne sommer.

Torsdag rundede den bedste engelske række således samlet set 13,1 milliarder kroner i indkøbte spillere, men Manchester United er ikke færdige med at bidrage til Premier Leagues transferrekord endnu.

Ifølge Sky Sports, er Manchester United således efter længere tids forhandlinger langt om længe ved at nå til enighed med Ajax. Her forsøger den engelske traditionsklub at sikre sig kantspilleren Antony.

Mediet erfarer, at Manchester United har har budt i omegnen af 100 millioner euro, svarende til 744 millioner kroner.

Udover det store beløb, skulle buddet også indeholde diverse præstationsbaserede bonusser, der kan få den samlede pris til at stige yderligere.

United-stjerne om ‘trykfejl’: Derfor er navnet stavet forkert

De personlige forhold i kontrakten skulle være på plads, og den 22-årige brasilianer mangler derfor blot grønt lys fra klubberne, inden det potentielle skifte kan blive ført ud i livet.

Antony kom til Ajax fra Sao Paulo for to år siden, og har i sine 82 kampe i det hollandske nettet 24 gange og leveret den målgivende aflevering 22 gange. Manchester United-manager Erik ten Hag var cheftræner i Ajax i hele perioden.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer