1 min læsningMedie: Så meget får FCM for Onyedika-salg

Raphael Onyedika skifter FC Midtjylland ud med Club Brügge. Det er et rekordsalg for midtjyderne, der har scoret et tocifret millionbeløb.

1 min læsning
FC Midtjyllands Raphael Onyedika mellem OBs Nicholas Mickelson og Jeppe Tverskov under finalen i Sydbank Pokalen mellem FC Midtjylland - OB på Brøndby Stadion torsdag den 26. maj 2022.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

FC Midtjylland har selv oplyst, at salget af Raphael Onyedika er et rekordsalg, der slår rekorden for største salg af en akademispiller.

Samtidig forlød det fra den midtjyske hede, at salget er blandt de største salg i klubbens historie. Ifølge B.T. er det også et større tocifret millionbeløb, der ryger i foret i Herning.

Mediet mener at vide, at FC Midtjylland sikrer sig 74 millioner kroner for Onyedika. Derudover er der også klausuler, hvor FC Midtjylland sikrer sig yderligere næsten 15 millioner kroner.

Slutteligt forlyder det, at FC Midtjylland har sikret sig en videresalgsklausul på det nigerianske stortalent.

FC Midtjylland skal mandag forsøge at gøre det onde ved Brøndby – men besøget på Brøndby Stadion bliver således uden Raphael Onyedika.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer