1 min læsningUnited-stjerne om ‘trykfejl’: Derfor er navnet stavet forkert

Nyindkøbte Casemiro fortæller til Viaplay, hvorfor det ikke er hans borgerlige navn, der står skrevet bag på hans trøje.

1 min læsning
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

De fleste fodbold-fans kender Casemiro – de færreste Casimiro.

Men i virkeligheden burde sidstnævnte være, hvad vi kender den nye brasilianske United-spiller som.

Casimiro er nemlig den femdobbelte Champions League-vinders rigtige navn. Men der er ikke tale om en stave fejl, når brasilianeren løber på banen med Casemiro stavet på ryggen. Det fortæller han til Viaplay.

– Da jeg debuterede i Sao Paolo, var der en printerfejl ved navnet på min spillertrøje. Jeg spillede en virkelig god kamp den dag, så jeg beholdte ‘Casemiro’ i stedet for ‘Casimiro’, fortæller Uniteds nye 6’er til Viaplay.

– Det har hængt ved lige siden min første kamp, og det er ikke et problem, fortæller Casemiro yderligere i interviewet, som du kan se dets fulde længde i videoen ovenfor.

Efter ni succesrige år i Real Madrid, debuterede Casemiro lørdag for sin nye klub, Manchester United, da man De Røde Djævle sejrede mod Southampton på St. Marys.

Highlights: Fernandes-scoring nok for Manchester United mod Southampton

Brasilianeren fik de sidste ti minutter af søndagens opgør og kan formentlig se frem til igen at optræde for United, når de torsdag møder Leicester i Premier Leagues femte runde.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer