1 min læsningHighlights: Der var langskudskasser på menuen i Wolves-deler mod Newcastle

Wolves har stadig sin første Premier League-sejr til gode i denne sæson, da de hjemme spillede 1-1 mod Newcastle.

1 min læsning
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Fjerde gang blev heller ikke lykkens gang for Wolves, der atter går fra banen uden en sejr.

Det så ellers længe ud til, at det orangeklædte mandskab skulle løbe med alle tre point. Efter 38 minutters spil bankede holdets anfører, Ruben Neves, nemlig bolden ind med et flot langskud, men Newcastle kom med et sent modsvar.

Newcastles varme driblekonge Allan Saint-Maximin tog de gode takter med fra kampen mod Manchester City, da han i det 90. minut flugtede bolden flot i kassen og sikrede sit mandskab det ene point. Kampen endte 1-1, men bolden var faktisk over stregen tre gange, men VAR underkendte målet, der blev scoret af Raul Jimenez, på grund af et frispark.

Wolves 1-0 Newcastle (Ruben Neves, 38′)

Wolves 1-1 Newcastle (Allan Saint-Maximin, 90′)
Highlight kan ses i toppen af artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer