1 min læsningHighlights: FC Nordsjælland nedlagde Løverne og erobrer førstepladsen i Superligaen

FC Nordsjælland er ny etter i Superligaen efter Jess Thorups tropper blev nedlagt søndag eftermiddag.

1 min læsning
FC Nordsjælland - FC København i Right to Dream Park i Farum søndag den 28. august 2022.

FC Nordsjælland har denne sæson taget Superligaen med storm og kunne med en sejr søndag eftermiddag bringe sig på førstepladsen. Dagens gæster fra F.C. København har lige modsat fået en blandet start på sæsonen.

Nærmere bestemt har FCK vekslet mellem nederlag og sejr i Superligaen. Den opskrift fulgte Jess Thorups tropper også til punkt og prikke i søndagens opgør på Right to Dream Park. FC Nordsjælland sendte gæsterne hjem med et 3-1 nederlag.

Allerede efter 11 minutter udnyttede FC Nordsjælland et boldtab fra gæsterne. Andreas Schjelderup trak flot ind i banen og sparkede bolden ind i det lange hjørne via stolpen. Den føring blev fordoblet tyve minutter senere af Mohamed Diomande.

I de døende minutter af anden halvleg bankede Oliver Antman det sidste søm i kisten med målet til 3-0, inden Pep Biel sekunder før tid pyntede til 3-1 på straffespark. FC Nordsjælland spiller sig med sejren til tops i Superligaen, mens FCK er nummer syv.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer