1 min læsningTuchel utilfreds med udvist englænder: Det er en stor fejl

Thomas Tuchel var meget uforstående overfor Conor Gallaghers beslutninger, som ledte til englænderens udvisning mod Leicester City.

1 min læsning
Foto: Peter Nicholls/Reuters/Ritzau Scanpix

Første advarsel efter 22 minutter og den anden efter 28.

Sådan fik Conor Gallagher sendt sig selv tidligt i bad, da Chelsea efter over en time i undertal alligevel fik slidt sejren i hus mod Leicester i dag.

Men selvom englænderens udvisning ikke endte med at koste point, var Thomas Tuchel alligevel ikke tilfreds med midtbanespillerens ageren i især i forbindelse med den sidste forseelse.

– Du kan ikke lave den tackling, når du i forvejen har et gult kort. Du kan ikke lave den tackling efter 20-25 minutter, for tacklingen er et klart gult kort, fortæller Tuchel til BBC og fortsætter:

– Der er ingen tvivl, og det giver så stor en ulempe, at der ikke er nogen grund til at tage den beslutning på det tidspunkt.

Det er tredje kamp i træk, Chelsea går fra banen med et rødt kort i baggagen. Sidste weekend blev Chelseas nye forsvarsgeneral, Kalidou Koulibaly, sendt af banen, og runden forinden blev Tuchel selv vist det gule kort efter uro mellem ham og Tottanham-manager, Antonio Conte.

Highlights: Tuchel-løse Chelsea besejrede Leicester i dramatisk opgør

Med dagens udvisning er Conor Gallagher altså ikke til rådighed, når Chelsea på tirsdag skal en tur til den engelske sydkyst og krydse klinger med Southampton.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer