Highlights: Tuchel-løse Chelsea besejrede Leicester i dramatisk opgør

Chelsea tog lørdag imod Leicester på hjemmebane, hvor begge hold kæmpede for en sejr og alle tre point efter en skuffende indledning på sæsonen.

Sterling

Chelsea måtte lørdag undvære Thomas Tuchel mod Leicester grundet karantæne, men det fik ikke betydning for en hårdt tilkæmpet hjemmesejr på 2-1.

Trods en dramatisk første halvleg, der blandt andet bød på et annulleret Chelsea-straffe, et rødt kort til hjemmeholdet og et VAR-annulleret Leicester-mål, fik Chelsea i anden halvleg bragt sig i front med både 1 og 2-0 på mål af Raheem Sterling, der dermed fik scoret sine første mål for Chelsea.

Derfor var det reelt uden betydning, da Harvey Barnes midtvejs i anden halvleg bragte fornyet spænding ind i kampen, der sendte Chelsea et stort nyk opad i Premier League-tabellen.

Chelsea 1-0 Leicester (Raheem Sterling, 47′):

Chelsea 2-0 Leicester (Raheem Sterling, 63′):
Se målet i video-playeren øverst i artiklen.

Chelsea 2-1 Leicester (Harvey Barnes, 66′):